Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ρε δε συνουσιάζεστε λέω εγώ?

Σε νέες συλλήψεις προέβη αργά απόψε το βράδυ η αντιτρομοκρατική, 3 ατόμων που σύμφωνα με στοιχεία συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα ποιες.
Αρχηγός φέρεται 75χρονος που μοιάζει με 30άρη και κρατιέται καλά. Επάνω του βρέθηκαν 2 πούρα τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα με κάποια τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο 75χρονος είναι γιος του σούπερμαν πράγμα που εξηγεί γιατί φαίνεται τόσο νεότερος.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, οι κουκουλοφόροι αστυνομικοί για να διασφαλίσουν τη σωματική ακεραιότητά τους αλλά και τη σύλληψη, χρησιμοποίησαν στραπόνια του μισού μέτρου, ειδική παραγγελία, φτιαγμένα από κρυπτονίτη.

Τα υπόλοιπα 2 άτομα είναι σημαντικά νεότεροι και είναι από 20 έως 30 χρόνων αλλά καθώς φαίνεται και αυτοί να έχουν συγγένεια με τον σούπερμαν, δείχνουν νεογνά.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαιευτήριο την ώρα που ο αρχηγός της οργάνωσης έδινε συνθηματικά εκτενείς οδηγίες στα δύο μέλη της οργάνωσης που παρουσιάζουν (λόγω μεταμφίεσης) τρομακτική ομοιότητα.
Χαρακτηριστικά τους έλεγε, "τι κάνετε αγάπες που, τι όμορφα που είστε" και άλλα πολλά που η αντιτρομοκρατική προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν.

Παράλληλα εξετάζεται και ο ρόλος ενός ακόμα ατόμου το οποίο ρωτήθηκε συνθηματικά "πότε θα τα πάρουμε σπίτι".

Το οποίο άτομο πρέπει να σημειωθεί πως στο παρελθόν εθεάθη να πίνει ποτό στην ίδια καφετέρια με τον αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης, και μάλιστα με γυναίκα η οποία φέρεται να σχετίζεται με τον 75χρονο και παραμένει κρυμμένη κάπου μέσα στο μαιευτήριο και κυκλοφορεί με άσπρη ρόμπα και σαμπό. Όποιος διαθέτει πληροφορίες παρακαλείται να καλέσει τους ειδικούς αριθμούς ρουφιανέματος.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας η προσαγωγή της είναι θέμα χρόνου.

Στην τέλεια συντονισμένη επιχείρηση το μόνο που πήγε στραβά, είναι κάτι κολπικά υπόθετα που χρησιμοποιήθηκαν στην περίπτωση ενός περαστικού που έμοιαζε τρομερά με κάποιον που αναζητείται από τις αρχές.
Ο περαστικός δεν είχε κόλπο.

Σε δημοσιογραφικές εκπομπές και άρθρα, σωστά παρατηρήθηκε πως δεν είναι πρόβλημα να χρησιμοποιούνται κολπικά υπόθετα σε κόσμο που δεν έχει κόλπο, αρκεί να βεβαιώνεται η αστυνομία πως πρόκειται για τρομοκράτες.
Εξάλλου ποιος θα έλεγε όχι σε ένα καινούριο καλοσχηματισμένο κόλπο...είναι ώρα για σεξιστικές σκέψεις?

Φωτογραφίες του 75χρονου -του οποίου η ενοχή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ξέρει να γράφει, να διαβάζει και διαφωνεί με το υπάρχον- και των υπόλοιπων συλληφθέντων και καταζητούμενων θα κυκλοφορήσουν σύντομα στα uporn, redtube, xxxvideos, και γενικότερα σε όλα τα ενημερωτικά μέσα, μόλις η αστυνομία το κρίνει απαραίτητο.

http://les-malakies.blogspot.com/2011/01/blog-post_16.html


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.aek365.gr/a-100049/%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7.htm

RdF

Ανώνυμος είπε...

Να σας ζήσουν, να σας ζήσουν αναφώνησε η γριούλα από τον διπλανό θάλαμο....
Οι Άντι-τρομοκρατικοι ήξεραν...
Δεν ήταν γριούλα.
Ήταν η cat-woman, μεταμφιεσμένη σε γρια..
Δε μίλησαν...είπανε να την παρακολουθήσουν για να φτάσουν στην πηγή του κακού..θα έφταναν στο super-man.
Τι σουρεαλισμους και μαλακίες λέμε...
Πραγματικότητα..

Τους χαιρετισμούς μου!
sure-realism

Papatragos είπε...

@RdF
Μεταμφιέσεις και καλά γονίδια ρε φίλε, σπουδαία υπόθεση!

@sure-realism
Σε ευχαριστώ για την συμπλήρωση, τη χρειαζόμουν!
:*