Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πολυθεματική Νο 4.

«Οι επιθέσεις στα κεντρικά κυβερνητικά γραφεία ήταν προληπτικές επιθέσεις κατά των προδοτών του έθνους, άνθρωποι που διέπραξαν ή σχεδιάζουν να διαπράξουν πολιτισμική καταστροφή, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής της Ελληνικής κουλτούρας και της Ελληνικής εθνικότητας…Οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην Αθήνα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Είναι γεγονός. Εκπροσωπώ την Ελληνική αντίσταση»

Από εδώ το είδα. Εεεε, σου θυμίζει τίποτα?

Επίσης είδα εκεί κι αυτό:
"Το τελευταίο ερώτημα της δημοσκόπησης της alco καταδεικνύει περίτρανα ότι, ο ελληνικός λαός, ακόμη και στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας του, πάνω από όλα –πάνω και από το αν θα έχει να φάει- βάζει την εθνική του αξιοπρέπεια."

Αν φυσικά αντί της εθνικής του αξιοπρέπειας έβαζε την ταξική του συνείδηση (αν είχε), τότε θα είχε να φάει. Πολλά θέλω ε?Εξάλλου τι σημασία έχει τι λένε οι δημοσκοπήσεις, και το συγκεκριμένο πόρταλ?
Σωστά...

Βέβαια το ότι στη χτεσινή πορεία ήρθε μέλος της τοπικής συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών και της Ανταρσύα να μας πει (ευγενικότατα ομολογουμένως) να ξανασκεφτούμε τις "τοπικές συνθήκες" κι ότι ένα τοπικό πρωτοβάθμιο σωματείο δεν μπορεί εύκολα να σηκώσει τη συγκέντρωση σε κοινό σημείο με κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους (συμπεριλαμβανομένου φαντάζομαι και του κόμματος στο οποίο συμμετέχει), μάλλον δε δείχνει κάτι.
Και πρέπει να είμαστε διακριτοί λέει, δε φτάνουν τα διαφορετικά πανό, χρειάζεται και η αντίστοιχη απόσταση στο δρόμο...
Κι όλο αυτό επειδή ουσιαστικά ζορίζονται οι ΚΚΕδες καθηγητές. Μάλιστα.
Να μην επεκταθώ για τη μικροπολιτική κακομοιριά που παρουσιάζουν κι άλλοι χώροι, συγγενικοί (υποτίθεται?!), γιατί δε θα τελειώσω ποτέ!
Άσε που μου έρχεται και μία επιθυμία να ξεράσω.

Καλά να πάθουμε, και λίγα μας κάνουν!
Τι ακόμα μας κάνουν?

"22% μείωση στον κατώτατο - 15% στις επικουρικές - άρση μονιμότητας στις ΔΕΚΟ - Μείωση στις συντάξεις των ευγενών ταμείων,
15.000 απολύσεις μέσα στο 2012".
Τουλάχιστον αυτά βλέπω με μία γρήγορη ματιά
εδώ.


Να σου πω, Πάσχα χωρίς χρεοκοπία δεν το βλέπω να βγαίνει (όχι ότι με χαλάει), αλλά δεν πειράζει, καλό θα κάνει η επίσημη πείνα, υποθέτω. Αφού δεν έπιασε τίποτα άλλο...
Για τη χτεσινή συμμετοχή στην πορεία δε θα το συζητήσω, θα πω κι εγώ πως φταίει η όχι καλή διοργάνωση και το γρήγορο του πράγματος, αν αυτό μπορεί να αποτελέσει κάποιου τύπου δικαιολογία.


Άντε και ψαλμός:


Βρήκα να κατεβάσεις δισκογραφία ΕΔΩ.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Όχι άλλο...

Τατιανιές.






και λίνκι για κατέβασμα ΕΔΩ κι αν δε θέλετε τα λάιβ ΕΔΩ ...πάντως το press the eject είναι δισκάρα.
Από την πρώτη δισκογραφία λείπει το go away white.(αν και δε χάνετε και πολλά!)
Αυτά και βλέπουμε.
Το ξέρω σας κακομαθαίνω, αλλά είχα λίγο χρόνο ...