Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Fags...

Κι εκεί που κάθεσαι να πιεις μία μπύρα αγαπητό ποίμνιο, σκάνε οι καθυστερημένοι.
Αυτοί που επειδή ξαπλώνουν σε ίδιου τύπου μηχανή (γιατί περί ξαπλώματος πρόκειται) και νομίζουν ότι είναι αδέλφια κι οικογένεια.
Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα με τους φασίστες γιατί "μέσα στη λέσχη είμαστε όλοι αδέλφια".

Εντάξει να είσαι γέρος, να σε πονάει η μέση, να έχεις πρόβλημα με τα πόδια και να δυσκολεύεσαι με τα δίτροχα. Σε αυτή την περίπτωση το καταλαβαίνω. Παίρνεις την καριόλα της γιαγιάς σου (ενδεχομένως μαζί με τα αναπαψώλια), βάζεις 2 ρόδες και βγαίνεις παγανιά.

Όμως δεν είναι τέτοιοι, είναι ένα μάτσο καθυστερημένοι που βλέπουν sons of anarchy και νομίζουν ότι έτσι είναι και η πραγματική ζωή.

 Παρένθεση:
Ήμουνα ξάπλα κάνα 4ήμερο με πυρετό και τα σχετικά και είδα 3 σεζόν από αυτή τη μπούρδα. Σεχ, βία, θεόχαζη αμερικανιά που θα μπορούσε να είναι για οποιαδήποτε συμμορία, αλλά όχι, είπανε να κάνουνε θέμα τους βλαμμένους μπας και διευρύνουν το κοινό τους, και υποθέτω πως έπιασε!
Κορυφαία στιγμή στο sons of anarchy είναι φάση που διαβάζει ο ξανθομπούμπουρας γκόμενος για όλα τα γούστα απόσπασμα από την goldman. Κι αυτή είναι πάνω κάτω όλη η σχέση της σειράς με τη λέξη αναρχία, αν είχατε καμία περιέργεια.Αν δεν έχετε τι καλύτερο να κάνετε, να δείτε, είστε εγκλωβισμένοι και ο πυρετός σας καίει τον εγκέφαλο, δείτε 1-2 σεζόν. Αν δεν υπάρχει κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δείτε μόνο σε μικρές ποσότητες με μεγάλες καφροπαρέες που τα σχόλια θα νικούν κατά κράτος την εικόνα και την πλοκή (μουάχαχαχα).
Παρένθεση τέλος.

Οι ίδιοι καθυστερημένοι που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με τον butters:


Και επιπροσθέτως σε όλα αυτά, κάνουν και απίστευτη φασαρία. Με μοναδικό λόγο (μαντέψτε μαντέψτε) το ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

Είναι κι άλλα πολλά που θα μπορούσα να πω για τους καθυστερημένους χωριαταραίους (υπάρχει λόγος, θα δεις παρακάτω) που κάτι νομίζουν για τον εαυτό τους, αλλά τα λέει όλα το παρακάτω βίδεο.
Πραγματικά πρόκειται για μία ακόμα φορά που το southpark λέει μεγάλες αλήθειες:



Λοιπόν, για να βγει και κάτι θετικό από όλο αυτό το μπλα μπλα, εκτός από τους καθυστερημένους χωριαταραίους που έλεγα πριν, υπάρχουν και οι σούπερ γαμάτοι χωρικοί από την πόλη των ιωαννίνων. Κοινώς οι VIC (villagers of ioannina city).
Μπαντάρα, πας ΕΔΩ και βάζεις να κατεβάσεις. Η διαδικασία (θα έπρεπε να είναι) γνωστή πια, δηλώνεις αντίτιμο εάν έχεις/θέλεις να δώσεις, αλλιώς βάζεις 0 και απλά δίνεις μέιλ για να σου στείλουν λινκ να κατεβάσεις.
Πάρε και δείγμα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: