Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Fags...

Κι εκεί που κάθεσαι να πιεις μία μπύρα αγαπητό ποίμνιο, σκάνε οι καθυστερημένοι.
Αυτοί που επειδή ξαπλώνουν σε ίδιου τύπου μηχανή (γιατί περί ξαπλώματος πρόκειται) και νομίζουν ότι είναι αδέλφια κι οικογένεια.
Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα με τους φασίστες γιατί "μέσα στη λέσχη είμαστε όλοι αδέλφια".

Εντάξει να είσαι γέρος, να σε πονάει η μέση, να έχεις πρόβλημα με τα πόδια και να δυσκολεύεσαι με τα δίτροχα. Σε αυτή την περίπτωση το καταλαβαίνω. Παίρνεις την καριόλα της γιαγιάς σου (ενδεχομένως μαζί με τα αναπαψώλια), βάζεις 2 ρόδες και βγαίνεις παγανιά.

Όμως δεν είναι τέτοιοι, είναι ένα μάτσο καθυστερημένοι που βλέπουν sons of anarchy και νομίζουν ότι έτσι είναι και η πραγματική ζωή.

 Παρένθεση:
Ήμουνα ξάπλα κάνα 4ήμερο με πυρετό και τα σχετικά και είδα 3 σεζόν από αυτή τη μπούρδα. Σεχ, βία, θεόχαζη αμερικανιά που θα μπορούσε να είναι για οποιαδήποτε συμμορία, αλλά όχι, είπανε να κάνουνε θέμα τους βλαμμένους μπας και διευρύνουν το κοινό τους, και υποθέτω πως έπιασε!
Κορυφαία στιγμή στο sons of anarchy είναι φάση που διαβάζει ο ξανθομπούμπουρας γκόμενος για όλα τα γούστα απόσπασμα από την goldman. Κι αυτή είναι πάνω κάτω όλη η σχέση της σειράς με τη λέξη αναρχία, αν είχατε καμία περιέργεια.Αν δεν έχετε τι καλύτερο να κάνετε, να δείτε, είστε εγκλωβισμένοι και ο πυρετός σας καίει τον εγκέφαλο, δείτε 1-2 σεζόν. Αν δεν υπάρχει κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δείτε μόνο σε μικρές ποσότητες με μεγάλες καφροπαρέες που τα σχόλια θα νικούν κατά κράτος την εικόνα και την πλοκή (μουάχαχαχα).
Παρένθεση τέλος.

Οι ίδιοι καθυστερημένοι που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με τον butters:


Και επιπροσθέτως σε όλα αυτά, κάνουν και απίστευτη φασαρία. Με μοναδικό λόγο (μαντέψτε μαντέψτε) το ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

Είναι κι άλλα πολλά που θα μπορούσα να πω για τους καθυστερημένους χωριαταραίους (υπάρχει λόγος, θα δεις παρακάτω) που κάτι νομίζουν για τον εαυτό τους, αλλά τα λέει όλα το παρακάτω βίδεο.
Πραγματικά πρόκειται για μία ακόμα φορά που το southpark λέει μεγάλες αλήθειες:



Λοιπόν, για να βγει και κάτι θετικό από όλο αυτό το μπλα μπλα, εκτός από τους καθυστερημένους χωριαταραίους που έλεγα πριν, υπάρχουν και οι σούπερ γαμάτοι χωρικοί από την πόλη των ιωαννίνων. Κοινώς οι VIC (villagers of ioannina city).
Μπαντάρα, πας ΕΔΩ και βάζεις να κατεβάσεις. Η διαδικασία (θα έπρεπε να είναι) γνωστή πια, δηλώνεις αντίτιμο εάν έχεις/θέλεις να δώσεις, αλλιώς βάζεις 0 και απλά δίνεις μέιλ για να σου στείλουν λινκ να κατεβάσεις.
Πάρε και δείγμα...



Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Breaking (my balls terribly) bad...

-Μαλάκα δες το breaking bad είναι τρομερό/σπέρνει/απίστευτο κτλ κτλ
-Τι ενδιαφέρον έχει ένας ετοιμοθάνατος καρκινιάρης καθηγητής που αποφασίζει να γίνει πρεζέμπορος, μου φαίνεται τρομερά βαρετό.
-Όχι ρε, δέστο... (με πολύ περισσότερο μπλα μπλα που βαριέμαι να γράψω)

Και το είδα.
Καλά, δεν το είδα όλο, άντεξα την πρώτη σεζόν, και μετά μου λέγανε: "α, η πρώτη δεν είναι τόσο καλή, μετά γίνεται καλύτερο", ε, είπα, αφού γίνεται καλύτερο ας δω και την δεύτερη...
Δεν την τελείωσα, μου μείνανε 1-2 επεισόδια, κάτι τέτοιο, και δε νομίζω να τα δω ποτέ στη ζωή μου.
-Ρε μην είσαι μαλάκας, μετά γίνεται ακόμα καλύτερο καταλαβαίνεις κι αυτά που βλέπεις τώρα και σου φαίνονται ασυνάρτητα.
Ναι, αλλά δε με νοιάζει ρε φίλος, βαριέμαι. Άσε που αυτά τα "καταλαβαίνεις αργότερα" μου θυμίζουν νοοτροπία λοστ. Ούτε κι αυτό το είδα, σταμάτησα σε κάποια σεζόν, δε θυμάμαι ποια, και έβλεπα τους άλλους να κοπανάνε το κεφάλι τους που το είδαν μέχρι το τέλος.
Ξανά στο πριξοπούτσι/μούνι (σε λίγο με βλέπω να τρώω αντισεξιστικό πέσιμο σου λέω) του ΒΒ. Η σειρά αν ήταν λίιιιιγο μαύρη κωμωδία θα μου προξενούσε ενδιαφέρον, πιθανόν να γινόταν και πολύ καλή. Ο μίζερος καθηγητής και το τζάνκι μίνιόν του που προσπαθούνε να γίνουμε μεγαλέμποροι από μεθ και τα κάνουν όλα, αλλά ΌΛΑ, σκατά. Φάρσα η υπόθεση, πλήττω θανάσιμα, αφού σκέφτηκα πως θα ήταν προτιμότερο να ψάξω κάνα ντοκυμαντέρ να μάθω χημεία τώρα στα γεράματα, ντάξει νόμπελ δε θα έπαιρνα σαν τον καρκινιάρη που όμως πήγε να κάνει μάθημα σε ένα όποιο τυχαίο γυμνάσιο (γιατί έτσι καταλήγουν όλοι οι νομπελίστες), αλλά κάτι καλύτερο θα κατάφερνα με το χρόνο μου.
Όμως η σειρά είναι δράμα, και όταν λέμε δράμα εννοούμε δόξα θύρα 4 και βάλε.

Νομίζω ότι το χωρίς κανένα ειρμό και σενάριο family guy ( το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα) έχει εξηγήσει επαρκώς όλη αυτή τη φάση με το ΒΒ:



Γιατί όμως κάθομαι και τα γράφω όλα αυτά, μη σου πω ότι προσθέτω και καινούρια κατηγορία στο βλογκ (δεν το έχω αποφασίσει ακόμα);
Μα δεν είναι προφανές; Στο ΒΒ η ντρόγκα που φτιάχνουν και προσπαθούν να εμπορευτούν είναι μεθ (meth)
Οπότε τι άλλο μπορεί να θέλω εκτός από το να σου προτείνω τους their methlab?
Μπαντάρα, έλληνες, κι αν συνεχίσω έτσι με τις ποστ προτάσεις ίσως ξεβαρεθώ και ασχοληθώ να δω πως μπορώ να ανεβάσω καμία δική μου συλλογή, έτσι για το κέφι (γιατί ποιός δεν κάνει κέφι ακούγοντας ποστ;) χοχοχο!
Λοιπόν χωρίς πολλά πολλά, πας ΕΔΩ πατάς για download βάζεις ότι αντίτιμο θες και έχεις, αν δεν έχεις/μπορείς/θες βάζεις 0, δίνεις ένα μέιλ και σου στέλνουνε λινκ να κατεβάσεις το ep τους, 4 τραγούδια όλα κι όλα, μην το ντραπείς, αξίζει. Εγώ αυτό έκανα και δεν το μετάνιωσα. Καθόλου!
Ένα από τα 4 είναι και αυτό:



Άντε και καλές διακοπές από τις δουλειές σας...
(τόσο λίγο μπλακ χιούμορ)

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Υπάρχει;

Υπάρχει αλήθεια ελληνικό ροκ;
Και οι περισσότεροι αγαπητό ποίμνιο σε αυτή την ερώτηση σκέφτονται: ναι, οι τρύπες. (τους οποίους μέχρι το 90αρχές γουστάρω κι εγώ).
Λιγότεροι αλλά πάλι αρκετοί ίσως να σκέφτονται τα ξύλινα σπαθιά...όταν ηλεκτρόνισαν κι αυτοί καλοί ήταν.
Λιγότεροι ίσως να σκέφτονται διάφανα κρίνα, υπόγεια ρεύματα κτλ κτλ κτλ.

Η αλήθεια όμως αναγνώστη μου, σε αντίθεση με τη γνωστή ατάκα, δε βρίσκεται στους σεξ πίστολς αλλά στους εν πλω. Σύντομη παρουσία, λίγες (στην πραγματικότητα ένας δίσκος όλος κι όλος) κυκλοφορίες, αλλά κατά την ταπεινή μου μάλλον η σπουδαιότερη ελληνική μπάντα.
Πληροφορίες πολλές αλλά βαριέμαι να στις αραδιάσω, το μόνο που θα σου πω από πριν (αν δεν τους ξέρεις) είναι πως τραγουδούσε ο σαδίκης. Πως κατάντησε (γιατί περί κατάντιας πρόκειται και πάλι κατά την ταπεινή μου) να παίζει με τον αγγελάκα κανείς δεν ξέρει, και μάλλον δε θέλει να το μάθει κιόλας.

Δείγμα ακυκλοφόρητο (σε αυτή την έκδοση) γιατί μου αρέσει το τρίβια από κάτω περισσότερο από τα μπλα μπλα που πετάω κι εγώ στην αρχή του ποστ για το πόσο σημαντικοί ήταν οι εν πλω για το "ελληνικό ροκ" :





Κι αν θες να κατεβάσεις με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα ΑΥΤΟ.
Δεν έχει τα πάντα, έχει σχεδόν τα πάντα, και δεν το έχω τσεκάρει το λινκ.(ακόμα, το θέλω το βίδεο και θα το κατεβάσω κι εγώ.)

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Άρθρο 120 αστέ μου φίλε...

Η αλήθεια είναι αγαπητό ποίμνιο πως θεωρώ τον όποιο πολιτικό σχολιασμό από το βλογκ ξεπερασμένο, και λίγο ανούσιο.
Ότι γράφω κάτι και τι, θα το διαβάσει κάποιος με πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης από εμένα, θα πείσω κάποιον για κάτι?
Δύσκολο, συνεπώς και σε ένα μεγάλο πλέον βαθμό αυτοαναφορικό, και ως εκ τούτου αρκετά βαρετό, ειδικά από τη στιγμή που η πλειοψηφία του κόσμου πλέον χρησιμοποιεί περισσότερο διαδραστικά σ/μ (σόσιαλ μίντια βρε, όχι σαδομαζό) όπως το αηδιαστικότατο (κατεμέ) φατσομπούκι ή το θελκτικότατο μα ουγκάνικο (μα με όριο χαρακτήρων, κι εμείς οι πολυλογάδες τι θα απογίνουμε άτιμη κενωνία?) τουίτερ.
Όπως και να έχει δε γίνεται να μη σχολιάσω μερικά πραγματάκια σχετικά με το βίντεο μπαλτάκου, τα πολυαναμενόμενα (περισσότερο κι από την τέταρτη σεζόν του γκέιμ οφ θρόουνς φάση - οι τρου φανς περιμένουμε το βιβλίο ελπίζοντας να μην πεθάνει ο σκατόγερας πριν κυκλοφορήσουν οι τόμοι 6&7, η σειρά είναι μούφα, θα κάνω αναφορά ίσως σε κάποιο άλλο ποστ) επόμενα βίντεο που απειλούν τα καραφλοναζί πως έχουν, καθώς και το ξύλο του χουλιγκανοφασίστα γιού με κώδικα τιμής από τα ΟΥ(Γ)Κ.

α.500.000 έλληνες είναι εγκλωβισμένοι στην χα. Και αυτό είναι παραδεκτό κι από τον πρωθυπουργό, φαντάζομαι και από τους υπουργούς του. Δεν έχω ακούσει καμία ένσταση επαυτού. Επίσης το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών των 500.000 είναι στην ορθοδοξία και ταρατατζούμ ταρατατζούμ στα σώματα ασφαλείας. Στα ίδια σώματα ασφαλείας που μετά τη δολοφονία του Παύλου έγινε έρευνα και δεν βρέθηκαν χρυσαβγίτες ούτε για δείγμα. Γιατί τα σώματα ασφαλείας είναι δημοκρατικά και δεν βασανίζουν. και αν τολμήσεις

2. να πεις πως βασανίζουν, ο φιλοχουντικός προποτζής θα σου κάνει μήνυση. Τώρα βέβαια γιατί στον συνεργάτη και λίγο πολύ ουσιαστικά προϊστάμενό του που τον κατηγορεί ότι παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη δεν θέλει να κάνει μήνυση δεν ξέρω. Δε νομίζω να είναι αλήθεια πάντως ότι παρεμβαίνει αυτή η τόσο δημοκρατική κυβέρνηση στη δικαιοσύνη,εσύ τι λες; Άλλωστε έχουν κάνει τόσο καλή επιλογή ξεκουτιαμένων φασιστών για τις θέσεις των δικαστών, που ίσως όντως να μην χρειάζεται να παρέμβουν.

3. Επίσης εκτός από τα σώματα ασφαλείας έχουμε και τους λατρεμένους χριστιανοταλιμπάν που επίσης ως πνευματικά ανάπηροι θεωρεί η κυβέρνηση ότι έχουν εγκλωβιστεί. Αλλά φυσικά είμαστε ευρωπαίοι και το ευρώ μας μάρανε, ενώ έχουμε τους τραγόπαπες (κι ουχί τους παπατράγους, δεν αναγνωρίζω καμία πνευματική συγγένεια με του λόγου τους) να θέτουν πολιτική ατζέντα και να προωθούν το φασισμό. Γιατί τι θα ήταν η ελλάδα χωρίς την ορθοδοξία;

4. Καμία ένσταση λοιπόν και στο ότι το κοινωνικό σώμα της ελλάδας είναι κατά βάση τα σώματα ασφαλείας και η ορθοδοξία (οι οποίοι ξαναλέω ως πνευματικά ανήμποροι και μόνο έτσι μπορούν να εγκλωβιστούν στην χα, αλλιώς απλά γουστάρουν και είναι φασισταριά...βρε λες;). Για να συμπληρωθεί το τρίπτυχο, έκανε και ειδική μνεία στην υπεράσπιση του κωλόπαιδου που γέννησε, και ζήτω ο παπαδόπουλος.

5. Ο τρόπος απεγκλωβισμού του κομματιού αυτού, είναι ο αντικομμουνισμός. Πάλι σύμφωνα και με τον πρωθυπουργό των ελλήνων. Φαντάσου τώρα πόσο καλά εκ προοιμίου και χωρίς κανένα άλλο στοιχείο λειτουργεί η ελληνική αστυνομία όταν έχει να αντιμετωπίσει στο δρόμο τα αναρχοκομμούνια, τα οποία εκτός των άλλων πληρώνουν κιόλας για την ύπαρξή της. Όπως και για της εκκλησίας, που παρεμπιπτόντως δεν είναι καθόλου φτωχούλα και αδύναμη, τουναντίον, είναι μάλιστα και η μοναδική μπίζνα πλήρως αφορολόγητη. Λαϊκισμός, ξέρω, απλά για να μην ξεχνάμε την αλήθεια και τη θέση μας με βάση την κοινωνική συμφωνία στο αστικό κράτος. Εντάξει; Σταμάτα να με βρίζεις τώρα.

6. Δεν τρέχει τίποτα με το ξύλο που παίζουν μεταξύ τους οι φασίστες. Μάλιστα ο γιος του περισσότερο θεσμικού φασίστα φυγαδεύεται χαλαρά από τα βύσματα μπάτσους της βουλής και δεν αναζητείται, απλά βρίσκεται στη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο άδωνις μάλιστα (μα είμαστε σοβαροί, ζούμε σε χώρα που κοντεύει δίχρονο -μαζί με το ναυτιλίας επί παπαδήμου- υπουργός ο άδωνις;) είναι περήφανος και συγκινημένος που ο γιος υπερασπίστηκε τον πατέρα. Η βία εδώ δεν είναι τόσο καταδικαστέα. Επίσης υποθέτω πως επειδή εκτός από τα ου(γ)κ έχουν και οι αναρχικοί κώδικα τιμής, και μάλιστα άνευ αντιτίμου, θα ήταν εξίσου περήφανοι και με τόση κατανόηση αν έμπαινε ο γιος βούτση ας πούμε και τους άλλαζε τον αδόξαστο για την επίθεση που δέχτηκε ο πατέρας του εξαιτίας των πράξεων του, ε; Και γενικά θα ήμασταν όλοι χαλαροί και δεν τρέχει τίποτα. Σωστά?

7. Τελευταίο και εξίσου σημαντικό. Η σοβαρή και δημοκρατική αυτή κυβέρνηση ουδόλως ενδιαφέρεται για τη διασπορά μίσους, τους ξυλοδαρμούς, τα πογκρόμ, τις δολοφονίες που κάνουν οι νεοναζί συνομιλητές τους, και μάλιστα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα καθώς φαίνεται. Αυτό που απασχολεί είναι τα ψηφαλάκια, τόσο δημοκράτες, τόσο αντιφασίστες, τόσο καλοί άνθρωποι.

Κι αυτά είναι τα εύκολα συμπεράσματα με βάση τις παραδοχές που γίνονται. Φαντάσου τώρα και όλα όσα δεν παραδέχονται καθώς "υπάρχουν και πράγματα που γίνονται και δε λέγονται".

Γιαυτό σου λέω αγαπητό ποίμνιο, τι σεντόνι πολιτικό να γράψω και τι να κάτσεις να διαβάσεις.

Οπότε αυτό που μάλλον παραμένει αμετάβλητο και χρήσιμο να υπάρχει είναι ο ψαλμος της εβδομάδας, να μοιραζόμαστε μουσικές να γουστάρουμε, άντε και καμία ότι νάναι ανάρτηση να λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Αντιφασιστικός ψαλμός:



Καλημέρα...


Υ.Γ. Το ότι κυκλοφόρησε φώτο της γαρουφαλιάς που κωλοτρίβεται με μπαλτάκους και πρετεντέρηδες σε παρουσίαση βιβλίου πολύ μου άρεσε. Άλλο ένα καλοστημένο κόλπο των κεφαλαιοκρατών εναντίον της συνεργαζόμενης με το κομμουνιστικό κόμμα ελλάδος και των λαϊκών συμφερόντων υποθέτω. Εμ, με υπουργό τον άδωνι, πρωθυπουργό τον αντώνη, να μην έχεις και τη γαρουφαλιά για κομμουνίστρια; Κολλάει όσο να πεις...

Υ.Γ.2 Περισσότεροι ψαλμοί προσεχώς, αυτό περισσότερο ξεπέτα να συνοδέψει το σεντόνι ήταν.