Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πρώτη φορά αριστερά...

... με αν.έλ.!

Βρε αη σιχτίρ (μεγάλη χάρη του) που θα μας* βάλετε με το ζόρι να ψηφίσουμε, με φτηνούς συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Ένα ελαφρώς προεκλογικό ποστ για την μετεκλογική ημέρα, τύπου δε μας χέζεις ρε νταλάρα, για αυτά που ξέραμε, για αυτά που δεν ελπίζαμε, και για αυτά που λέγαμε πριν τις εκλογές αλλά έρχεται η ώρα να γίνουμε σπαστικοί με τη γνωστή τακτική του σταλεγάκια!


1.Όποιος θέλει να μας οδηγήσει στην κάλπη για αντιφασιστικούς λόγους, ας κοιτάξει τη μούρη του στον καθρέφτη και ας αναρωτηθεί τι κάνουν δίπλα δίπλα με τους φασίστες και τους νεοναζί οι εκλεκτοί της πολιτικής του/της θεώρησης. (και τώρα και πριν)
Επίσης ας κοιτάξει το προσωπικό του ημερολόγιο να μας πει που βρισκόταν όταν το αντιφασιστικό το είχε πάρει εργολαβία ο α/α χώρος, όταν το αντίφα ήταν "έλα μωρέ που θα ασχολούμαστε με τους γραφικούς, 3 κι ο κούκος είναι αυτοί, πραγματικός φασισμός είναι βασικά η κυβέρνηση με τα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα, κτλ κτλ" ...μη σου πω να μας πει που ήταν και μετά την εκλογική άνοδο των ναζιστικών κουράδων. (λες κι οι βορίδηδες που αγκαλιάζουν κάθε βράδυ στα πάνελ είναι καλύτεροι)
2.Ας κοιτάξει λίγο καλύτερα την κοινοβουλευτική του ομάδα.
3.Ας σφιχταγκαλιαστεί λίγο ακόμα (ας πέσει και κάνα γλωσσόφιλο, δεν πειράζει) με καμία εκκλησία, κάνα σεβ, κάνα σώμα ασφαλείας που δεν πρέπει να ανησυχεί (γιατί άλλωστε, δεν είναι και το 50% από αυτούς νεοναζί) κτλ κτλ.
4.Εδώ κριτικάραμε και χωθήκαμε σε άλλα κι άλλα, δε θα χωθούμε στην κυβέρνηση, σοβαρά μιλάτε; Αρχίσαμε ήδη τα περί προβοκάτσιας και λοιπές ιστορίες για αγρίους; ( πριν καν βγούμε στο δρόμο; )
5.Σιγά την αριστερά και την ιστορική νίκη. Αν αυτό είναι αριστερά δεν ήταν το '81 το μΠΑτΣΟΚ;
6.Τί έγινε ρε παιδιά, εκείνος ο νικολόπουλος  εκλέχθηκε με τους αν.ελ. να έχει και η (αριστερή, κομμουνίστρια μη σου πω) ραχήλ κανένα σοβαρό άνθρωπο να μιλάει και να ψηφίζει μαζί του σύμφωνα συμβίωσης; ...Λέω εγώ τώρα
Ζούμε μεγάλες, ιστορικές στιγμές!
(για την αριστερά, ε; ...μην ξεχνιέσαι)


Κάπως έτσι έφτασε στο μυαλό μου το άσμα της εβδομάδας, δεν θυμάμαι αν έχω ξαναδώσει λινκ για το δίσκο, αλλά και να, τι πειράζει, αξίζει τον κόπο!



Και λινκ για κατέβασμα , παρόλο που δεν υπάρχει ολόκληρο (?) το γαμάτο demo που περιέχει και διασκευή του "τα λόγια και τα χρόνια", θα βρείτε ΕΔΩ.



*Όπου μας και πληθυντικό πρόσωπο, αν προτιμάς βάλε με και ενικό, καθότι δεν εκπροσωπώ κανέναν πέραν της αφεντομουτσουνάρας μου, την οποία όμως σέβομαι, και γιαυτό μου μιλάω στον πληθυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: